¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Leci Dhe Cima Kenge

Leci dhe Cima - Kenge

2017-10-25 03:41 3,810 YouTube

CIMA & LECI - MEXHA

Kanali zyrtar i Rasim Thaqi "Cima" ne YouTube. Subscribe per te pare te gjitha skeqet nga humoristi i mirenjohur CIMA. All rights reserved: OnAirFM ...

2016-01-16 05:06 36,147 YouTube

HUMOR DHE KËNGË ENVER BATLLAVA & LECI & CIMA

2016-02-02 03:47 52,007 YouTube

Leci, Vjollca - Prit e prit Mihanen (Parodi)

2013-11-09 06:13 29,384 YouTube

Leci ( Humor ) A `tka met ne fyt a ?

Produksioni Remi Mitrovice 044 587 897 Official Channel.

2016-06-15 00:41 8,777 YouTube

HUMOR DHE KËNGË - LECI - CIMA & ENVER BATLLAVA

HUMOR DHE KËNGË - LECI - CIMA & ENVER BATLLAVA...

2010-12-15 03:46 17,030 Dailymotion

Leci Dulla Cima Mesues dhe Mesuese

www.shqipet.eu...

2011-10-14 01:21 8,918 Dailymotion

LECI KUNG FU - KENGE DHE HUMOR

LECI KUNG FU - KENGE DHE HUMOR...

2012-06-15 53:15 7,078 Dailymotion

HUMOR SHQIP - CIMA DHE LECI - FENOMENI

HUMOR SHQIP - CIMA DHE LECI - FENOMENI...

2012-05-22 03:27 12,873 Dailymotion

HUMOR SHQIP - CIMA DHE LECI - SUPA E KALIT

HUMOR SHQIP - CIMA DHE LECI - SUPA E KALIT...

2012-05-22 01:59 5,280 Dailymotion