¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Resmije Rifat Kida

Resmije edhe Rifat Kida-Moj Belholla Shtat Selvi

2012-04-06 03:15 46,484 YouTube

Resmije dhe Rifat Kida 1984

Resmije dhe Rifat Kida 1984.

2015-05-11 03:17 4,938 YouTube

Resmije e Rifat Kida "Oh moj Cuc me sy te zi"

Regjistrim i tvp vitet e 80ta.

2017-02-27 02:34 8,124 YouTube

Resmije & Rifat Kida - Cike malesore

VHS 80's.

2014-11-16 03:17 6,765 YouTube

RESMIJE KIDA & RIFAT KIDA

RESMIJE KIDA & RIFAT KIDA...

2011-06-15 02:52 2,876 Dailymotion

Resmije 'Kida Bjen Tupani' 2014(Official Video HD)

Muzika:Kol SusajOrk:Edmond ZhulaliTx:Bediha EminiRegjia: Shkodran ArifiMakeup:Studio LirikaCopyright: Focus Production....

2015-08-05 04:36 33 Dailymotion

RESMIJE KIDA - PROGRAMI I VITI TE RI 1989-1990

RESMIJE KIDA - PROGRAMI I VITI TE RI 1989-1990...

2011-06-15 03:08 1,677 Dailymotion

RESMIJE KIDA - ANSAMBLI FOLKLORIK - JAHE SALIHU - NIVOKAZ

RESMIJE KIDA - ANSAMBLI FOLKLORIK - JAHE SALIHU - NIVOKAZ...

2011-06-15 01:58 2,225 Dailymotion

Resmije Kida - Ma ban hallall

Teksti: Dylber Gashi, Muzika: Kole Susaj, Orkestroi: Edmond Zhulali Grimi dhe Floket: Studio Fjolla, Videoklipi: EMFcreative...

2016-07-20 03:52 102 Dailymotion