¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Leci Lulija Pjesa E

Leci e Lulija - Pjesa e Dyte ( Part 4 )

2017-09-17 18:53 1,429 YouTube

Leci e Lulija - Pjesa e Dyte ( Part 2 )

2017-09-17 05:35 627 YouTube

Leci e Lulija - Pjesa e Dyte ( Part 3 )

2017-09-17 04:50 940 YouTube

Humor Shqip LECI e LULIA ne GJERMANI [Vitet e 90-ta]

Sabri Fejzullahu [ LUTA ] Ibrahim Krajkova [ LECI ] Hysnije Muçaj [ LULIA ] Rasim Thaçi [ CIMA ] Shirine Morina [ HANI ] Ahmet Spahiu [ BABA ] Vitet e 90-ta!

2016-12-25 03:26 27,159 YouTube

Leci e Lulja - Pjesa e Dyte ( Part 1 )

2017-09-17 16:51 844 YouTube

Pjesa më e ndishme e dasmave, vështirsia e klasifikimit të musafirve deri tek dilema ma e madhe, me apo pa fëmijë ?!Video: Miran Ramadani

Pjesa më e ndishme e dasmave, vështirsia e klasifikimit të musafirve deri tek dilema ma e madhe, me apo pa fëmijë ?!Video: Miran Ramadani...

2018-07-25 00:57 1 Dailymotion

Pata e Art 2001 Leci e Cima..

...

2013-11-17 59:35 1,004 Dailymotion

Ftesë në 5, E hëna e tretë e Janarit njihet si e hëna e zymtë, 21 Janar 2019, Pjesa 3

Tema: Arjeta është një lloj trajnere e rrallë për Kosovën dhe Shqipërinë mbase, e cila do të na flasë më shumë mbi "Blue Monday" por edhe mbi vetëd...

2019-01-21 10:07 0 Dailymotion

Leci Brandão: samba é cultura, não é bandidagem

Declaração da deputada Leci Brandão sobre comentário de sertanejo na Globo de que samba é música de bandido...

2018-08-16 02:14 0 Dailymotion

Pjesa e parë e intervistës ekskluzive/ E dashura e Izet Haxhisë: Po kërcënohem

Për opinionin publik shqiptar, që prej disa muajsh, ajo njihet thjesht si ?e dashura e Izet Haxhisë?, e kthyer tashmë në të vetmen urë lidhëse mes tij, ...

2018-08-23 04:01 6 Dailymotion