¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Gezuar Me Cimen Du Me Myte Gruen

Cima,Kungji,Fiza - Du me myte gruen

Gezuar 2013 me Cimen.

2012-12-21 02:57 411,998 YouTube

Cime Taxi - Nxeju me shishe

2013-02-24 07:03 581,590 YouTube

Cima Dreni Kungji Fiza - Tosk e Gege

Gezuar 2013 me Cimen.

2012-12-20 02:51 416,674 YouTube

Gezuar me Cimen 2015 | DEMOKRACIA E FUKARES

Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

2014-12-25 04:11 37,214 YouTube

Gezuar me Cimen 2015 - Byreku me mish

ArtSkill Official prezanton skeqin e programit te vitit te ri 2015 "Byreku me mish" Publisher: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork...

2017-02-01 03:24 9 Dailymotion

Gezuar me Cimen 2015 - Burri me dy gra

ArtSkill Official prezanton skeqin e programit te vitit te ri 2015 "Burri me dy gra" Publisher: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork...

2017-01-30 02:46 3 Dailymotion

Marsel Ademi & Ornela Guri - E tash po du me t'pas (Gezuar 2019)

Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqipProduced by Emracom...

2018-12-05 02:50 6 Dailymotion

GËZUAR ME CIMEN 2014 '' SIGURESA E CIMES''

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com/284453038318643?fref=ts...

2015-08-04 02:08 53 Dailymotion

GËZUAR ME CIMEN 2014 ''RRUGA E BOOS KUNGJIT''

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com/284453038318643?fref=ts...

2015-08-04 03:30 31 Dailymotion