¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Gezuar Me Cimen 4 Te Shpija

Gezuar 2013 me Cimen - Cima flen ne Kolic(Official Video 2013)

All rights reserved to: ArtSkillOfficial.

2012-12-21 04:41 2,181,436 YouTube

Gezuar me Cimen 2014 - BAKSHISHI I KUNGJIT

ArtSkill Official prezanton skeqin "Bakshishi i Kungjit" Publisher: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork.

2013-12-15 05:26 7,644,048 YouTube

Gezuar me Cimen 2015 - Për veti e ki

ArtSkill Official prezanton skeqin e programit te vitit te ri 2015 "Per veti e ki" Publisher: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork.

2014-12-25 11:11 1,560,400 YouTube

Gezuar me Cimen 2016 - Japanci

Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

2015-12-30 04:20 288,250 YouTube

Gezuar me Ujqit 2013 - Humor 4 (Official Video HD)

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip Prezantuar nga Emracom.

2012-12-21 05:04 2,323,528 YouTube

HAJNAT NË DHOMË TË FJETJES GEZUAR ME CIMEN 2014

GEZUAR ME CIMEN 2014 - HAJNAT NË DHOMË TË FJETJES...

2013-12-16 06:15 45,021 Dailymotion

GËZUAR ME CIMEN 2014 '' SIGURESA E CIMES''

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com/284453038318643?fref=ts...

2015-08-04 02:08 53 Dailymotion

Gezuar 2013 me Cimen - Cima flen ne Kolic

...

2013-01-26 04:38 138,559 Dailymotion

Gezuar me Cimen 2015 - Burri me dy gra

ArtSkill Official prezanton skeqin e programit te vitit te ri 2015 "Burri me dy gra" Publisher: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork...

2017-01-30 02:46 2 Dailymotion

GËZUAR ME CIMEN 2014 ''HAJNAT E VOVE''

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com/284453038318643?fref=ts...

2015-08-04 02:27 25 Dailymotion