¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Humor Zyra E

Humor Zyra - Pavarsia e femrave (Eurolindi & ETC)

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: ...

2013-03-20 06:25 1,521,461 YouTube

Humor-Zyra,,Zyra me rene e vete ,,Eurolindi.

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: ...

2012-05-18 03:46 589,901 YouTube

Humor -Zyra dhe shkinulka,,Eurolindi&Etc,,

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: ...

2012-05-08 03:47 682,015 YouTube

Humor-Zyra ,,Nusja jone zoje e ronde,,Eurolindi&Etc

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: ...

2012-03-09 03:18 528,427 YouTube

Humor Zyra & Diellza Kolgeci (Eurolindi & ETC)

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: ...

2013-03-20 06:31 517,293 YouTube

Zyra dhe Nusja e Gostivarti Humor (Gezuar me Zyren 2012)

Producent - Bujar Avdimetaj https://www.facebook.com/eurolindinfm COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved....

2017-04-18 08:44 578 Dailymotion

HUMOR SHQIP - ZYRA & AJSHJA

HUMOR SHQIP - ZYRA & AJSHJA...

2011-05-20 06:18 19,143 Dailymotion

HUMOR - ZYRA & GËRBA 01

HUMOR - ZYRA & GËRBA 01...

2010-12-14 01:08 1,726 Dailymotion

Zyra dhe Deputeti Humor (Gezuar me Zyren 2012)

Producent - Bujar Avdimetaj https://www.facebook.com/eurolindinfm COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved....

2017-04-06 07:36 21 Dailymotion