¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

GEZUAR LIRINE 2001 1 2

Musa Seadini-Dëshmorët e lirisë

Texti&Muzika:Musa Seadini Të gjitha të drejtat Produksioni Jehona Tetovë All Rights By: Jehona Production Tetovo http://www.jehonamuzik.com/

2012-11-22 04:10 2,645 YouTube

NË TETOVË U MBAJT KONCERTI PUSHKA E LIRISË

Televizioni Koha - Tetovë www.tvkoha.tv.

2018-03-15 02:18 508 YouTube

Gezuar viti - 2000 - Humor dhe Muzik

Arkiva Nostaligjia . Ju prezentojme arkivat tona ndervite, te rujtura me kujdes. Shpresoj qe do te gjeni nostalgjine e vitit 2000 , ne kete video. Ju deshirojme ...

2018-11-27 15:51 1,375 YouTube

Gezim Nika ne Dublin, Ireland

2019-03-20 01:12 455 YouTube

Gezuar vitin e ri 2001

pjese humoristike te vitit 2001 humore i zgjedhur i cilesise se lart.

2011-05-07 27:29 2,790 YouTube

GEZUAR LIRINE 2001 1-2

GEZUAR LIRINE 2001 1-2...

2012-04-15 29:58 622 Dailymotion

GEZUAR LIRINE 2001 1-1

GEZUAR LIRINE 2001 1-1...

2012-04-15 57:53 949 Dailymotion

Kenge e Mahi Gezuar 2001 Pjesa 2 PART 1

Kenge e Mahi Gezuar 2001 Pjesa 2 PART 1...

2012-06-11 29:17 3,187 Dailymotion

GEZUAR VITIN E RI 2001 1-2

GEZUAR VITIN E RI 2001 1-2...

2012-06-11 26:35 1,262 Dailymotion

Gezuar 2001 Labia Pjesa 2 PART 1

Gezuar 2001 Labia Pjesa 2 PART 1...

2012-06-21 28:44 1,346 Dailymotion