¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Fisniket E Pleqria

Fisniket - valseri i fundti

Fisniket.

2008-07-26 03:30 48,561 YouTube

Fisniket - Kur te vjen pleqeria

Publisher: produksioni labia ; https://www.facebook.com/labiaofficial,email:[email protected] BUY ON: ...

2016-06-28 03:20 5,223 YouTube

Fisniket - Ujku Plak (Lyric Video)

Subscribe për këngë të reja: https://www.youtube.com/channel/UCYi1N-Ev4X-0MuZtx6jjIuQ Fisniket - Ujku Plak (Lyric Video) Jam lodh, jam mërzit Jam ngop me ...

2018-04-18 04:07 9,205 YouTube

FISNIKET E URREJME TE KENDUARIN PLAY BACK

2017-08-02 33:38 704 YouTube

Fisniket - Do te shkrihem

Publisher: produksioni labia ; https://www.facebook.com/labiaofficial,email:[email protected] BUY ON: ...

2016-06-28 03:26 10,063 YouTube

MOLLE E NDALUAR - Fisniket

...

2010-09-21 03:18 247 Dailymotion

FISNIKËT-Dashni e mjera (LIVE)

FISNIKËT-Dashni e mjera Melodi të pavdekshëm...

2008-08-20 04:04 2,632 Dailymotion

FISNIKËT - Mollë e ndaluar(LIVE)

FISNIKËT - Mollë e ndaluar Melodi të pavdekshme...

2008-08-20 03:18 1,337 Dailymotion

Agim Gërguri : Muzika/ Tekstet e grupit “Fisnikët” origjinale dhe që i rezistojnë kohës.

?Fisnikët? është grupi i njohur pop-rock, i cili ka realizuar për dekada me radhë hite për gjenerata të ndryshme të rinjsh. Vokalisti i grupit, Agim Gë...

2019-03-29 06:23 0 Dailymotion

MOLLE E NDALUAR - Fisniket

MOLLE E NDALUAR - Fisniket...

2015-08-12 03:18 197 Dailymotion