¡Sorpréndeme!
Resultado de búsqueda de:

Cima Me Skeq

Cima me skeq humoristik për nder të mikut të tij Lecit - MIRAGE 22.12.2017

Gazetare: Donika Ahmeti Kamerman: Ideal Muhaxhiri.

2017-12-22 10:36 43,298 YouTube

QUMILI (humor)

Faqja në FACEBOOK | https://www.facebook.com/VizioniLibonia Vizioni & Libonia 2013.

2013-01-29 04:01 701,144 YouTube

Humor Cima - Hajni nkojshi ( Eurolindi & ETC )

Producent - Bujar Avdimetaj Tel: 0038349232222 COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved. Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm.

2018-03-09 04:28 8,556 YouTube

Ujqit - Skech 5

Emracom ekskluziv.

2013-01-22 05:51 307,881 YouTube

QUMILI (humor)

Faqja në FACEBOOK | https://www.facebook.com/VizioniLibonia Vizioni & Libonia 2013.

2013-01-28 02:56 165,557 YouTube

Humor Leci Cima A kishe pas qef njehere me fjet me te a me honger dy here pasul

Humor Leci Cima A kishe pas qef njehere me fjet me te a me honger dy here pasul...

2011-10-16 04:09 9,845 Dailymotion

Cima,Leci,Cimi - Më rruaj pa më lagë - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip...

2019-03-29 06:18 9 Dailymotion

Cima dhe Dulla - Erdh Dakiku me ta hanger me ta ba Ushel

Cima dhe Dulla - Erdh Dakiku me ta hanger me ta ba Ushel...

2011-11-23 03:06 2,496 Dailymotion

Humor Cima Torten keni me maru pa vo

www.shqipet.eu...

2011-10-12 03:00 37,626 Dailymotion

Gezuar 2013 me Cimen - Cima flen ne Kolic

...

2013-01-26 04:38 138,582 Dailymotion