¡Sorpréndeme!

Frederik Ndoci - Në çdo zemër një herë troket (Frederik for You 2008)

2016-12-31 1 0 516 YouTube

S'je bozhur,as lëndinë, dashuri Ti je poezi e artë, ti je poezi. Mund të flasë shpesh për ty, një poet Në çdo zemër ti, një herë troket. Mbi një plis të blertë jeton, Ti një botë të tërë dhuron, Bën të ecin bashkë dy vetë, Plot një jetë. Ti na fal detin,që edhe dallgët ja dua. Laureshat këngën mësuan,nga buzët e tua Dhe malet,që fusha i largon. Dashuria, i afron. Aspak jo mes njerëzve mos mungo, Se moshën e lules na dhuron ti. Ka kjo jetë në çdo brez, dashuni Tek një zemër rri,pa faj Jo,jo ska çudi Mund të flasë shpesh për ty, një poet Në çdo zemër ti,veç një herë troket. Mbi një mal të lartë vallëzon, Mbi një fushë të gjërë vrapon. Lulja udhën hap për ty,dashuri Ti na fal detin,që edhe dallgët ja dua. Laureshat këngën mësuan,nga buzët e tua Aspak jo mes njerëzve mos mungo, Se moshën e lules na dhuron ti. Dashuriiiiiiiii