¡Sorpréndeme!

Gezuar me Cimen 2016 - Shperblimi i policise

2015-12-30 53 19 51,674 YouTube

Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.FM https://www.facebook.com/onairfmnetwork