¡Sorpréndeme!

VELLEZRIT JANCA : Kenge popullore dasmash jugu

2016-04-26 589 153 287,556 YouTube

Keto audio dhe video jane ne pronsi te plot me ligjin e prodhimit te mbrojturar nga ANGJEL PRO ALBNAIA https://www.youtube.com/channel/UCOstjj1SJlVpfB3c7eYwySg?annotation_id=annotation_3978157741&feature=iv&src_vid=KG6DVA4jpow&sub_confirmation=1