¡Sorpréndeme!

Gezuar me Cimen 2016 - Vllau Demel

2015-12-30 79 28 98,801 YouTube

Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.FM https://www.facebook.com/onairfmnetwork